Specialisten

Oeverpark, een realisatie
door specialisten

Volus by VT-Invest

Het project Oeverpark wordt gerealiseerd door Volus by VT-Invest.
VT-Invest is een holdingvennootschap uit Aalter die verschillende bedrijven in de bouwsector beheert en niet aan haar proefstuk toe is in het bouwen van woondromen. Het aannemingsbedrijf Van Tornhaut dat lid is van deze holding, realiseerde al tal van woonprojecten in Oost en West Vlaanderen. Stuk voor stuk projecten die naam hebben gemaakt op vlak van kwaliteit en comfort. Volus heeft dus alles zelf in huis om uw appartement feilloos af te werken. De juiste mensen op de juiste plaats die met kennis én passie bouwen aan uw woonstek. Dat is het motto.

“Zorgeloos wonen gegarandeerd!”
Oeverpark locatie
Architectenburo Berkein

Architectenburo Berkein, onder leiding van architect Geert Berkein, spitst zich toe op een mix van zowel grote stedenbouwkundige als kleinschalige milieu- en energievriendelijke woonprojecten. Het bureau legt de nadruk op kwaliteitsvol wonen.

“De mix van diverse hoogwaardige materialen, de grote glaspartijen en de groene omkadering maken van Oeverpark een droomlocatie om te wonen.”
Project Architects

Zaakvoerder Piet Bailyu laat zich leiden door de overtuiging dat de kwaliteit van onze omgeving rechtstreeks invloed heeft op de kwaliteit van het leven, zowel op de werkplaats, thuis als in de publieke ruimte.

“Oeverpark is een prachtig en divers project dat mede dankzij zijn schitterende ligging aan niemands aandacht mag ontsnappen.”