Over Oeverpark

Vaste prijsgarantie –
aankoop 6% btw mogelijk

Duurzaam wonen,
comfortabel wonen,
investeren met gemoedsrust

In Oeverpark woont u in harmonie met de natuur. Dat merkt u niet alleen aan het aanwezige groen, ook uw woning straalt duurzaamheid uit. En dat, uiteraard, zonder aan comfort in te boeten.

“Een woning om een leven lang te genieten.”
Isolatie en energie

Alle appartementen en woningen zijn optimaal geïsoleerd, georiënteerd en uitgerust met de nieuwste technologieën op het vlak van hernieuwbare energie. Zonnepanelen op het dak voorzien in duurzame stroom, geothermische warmtepompen verwarmen en koelen uw woning of appartement zonder gebruik van fossiele brandstoffen. Elke wooneenheid is bovendien standaard uitgerust met vloerverwarming.

Beperkt verbruik, beperkte kosten

Al die inspanningen resulteren in woningen met een e-peil van 20 of lager. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor uw portemonnee. Uw energieverbruik, en de bijbehorende kosten, zijn beperkt. Bovendien geniet elke bewoner van Oeverpark van 100 procent vrijstelling op de onroerende voorheffing, gedurende de eerste 5 jaar na ingebruikname.

Klaar voor de toekomst

Financiële onzekerheid? Daar hebt u geen last van. Dankzij de unieke ligging, de slimme architecturale keuzes en de hoogtechnologische uitrusting bent u zeker dat uw droomwoning in Oeverpark ook de komende jaren zijn waarde zal behouden, en zelfs zal overstijgen.

Natuur en architectuur in balans

Trek de deur van uw woning achter u dicht en u waant zich middenin de Wase bossen. En dat op een steenworp van het bruisend hart van Lokeren.

“Dát is de magie van Oeverpark.”

Waar u ook staat of kijkt de natuur in Oeverpark zal u altijd betoveren. En dat ongeacht het seizoen. Kleurrijke bloemen- en bloesempracht in het voorjaar, warme herfsttinten in het najaar …

De open grasperken tussen de bouwvolumes, de strategisch geplaatste bomen en struiken, … Ze roepen het gevoel op van een villapark. En dat is precies wat de landschapsarchitecten van Oeverpark beoogden.

Bomen

Wat is er leuker dan een zalige picknick te genieten in de schaduw van een oude eik? Tegelijk bieden de historische bomen die Oeverpark rijk is, bescherming tegen inkijk en de verzengende hitte van de zomerzon.

Beplanting

Let ook op de diversiteit aan streekeigen planten als u door Oeverpark struint. U vindt ze her en der langs de wandelpaden en rond de wooneenheden.

“Waar u ook kijkt in Oeverpark,
de natuur zal u verrassen.”
Waterpartijen

Ook nooit veraf: de rustgevende waterpartijen. Ze zorgen niet alleen voor een fraai uitzicht of verkoeling op hete dagen, maar fungeren tegelijk als wateropvangbekkens. Een fikse regenbui zal u dus geen natte voeten bezorgen.