Villa Geurts

Wonen
in de historische parel
Villa Geurts.

Villa Geurts is de kers op de taart van het prestigieuze woonproject Oeverpark, een plek waar historische grandeur en modern wooncomfort samenkomen. Deze prachtige villa, met haar rijke geschiedenis en karakteristieke architectuur, zal binnenkort een uitgebreide renovatie ondergaan. Deze renovatie is erop gericht om de villa aan te passen aan de hedendaagse woonnormen, zonder afbreuk te doen aan haar historische charme. We streven ernaar om alle originele elementen van het gebouw zorgvuldig in ere te herstellen, terwijl we moderne voorzieningen en comfort toevoegen om aan de behoeften van de huidige bewoners te voldoen.

“Een ervaring die werkelijk uniek is”
5 exclusieve appartementen

Het resultaat van deze renovatie zal een uniek leefconcept zijn, prachtig gelegen aan de rand van het Park Ter Beuken. De vernieuwde Villa Geurts zal plaats bieden aan vijf exclusieve appartementen, elk met één of twee slaapkamers. De bewoners zullen kunnen genieten van het karakter en de elegantie van een historische villa, gecombineerd met de luxe en het gemak van moderne woonfaciliteiten.

Een unieke woonervaring

Geïnteresseerden die graag deel willen uitmaken van deze unieke woonervaring, wordt aangeraden om snel te handelen. De vraag naar deze hoogwaardige en unieke appartementen is groot, en de mogelijkheid om in Villa Geurts te wonen is een buitenkans die zelden voorkomt. Aarzel niet om meer informatie aan te vragen aan Laurence en ontdek de mogelijkheden die Villa Geurts te bieden heeft.

“Wonen in dit uitzonderlijke project betekent wonen in stijl, comfort en historie.”